Opinionsbildning Föreläsningar Frilansjournalistik Kulturproduktioner Bokningar och priser
Ord & Kulturproduktioner Verksamhet och tjänster Mitt CV Kontaktuppgifter Kunder Genomförda uppdrag Publiceringar

Verksamhet och tjänster

Ord & Kulturproduktioners verksamhet och tjänster

Att skriva för att bilda opinion är inte det lättaste. Man måste veta HUR man tar sig in i exempelvis tidningar. Skribenten måste förstå hur en journalist tänker och vad media söker för att ägna intresse åt DIN uppfattning eller nyhet.

 

Jag har under många år skrivet för opinionsbildning.

 

Ord & Kulturproduktioner genomför utbildningar och seminarier i skrivande, bloggande och artikelskrivande för dina behov. Även kurser i retorik kan jag erbjuda.

 

En aktuell sådan utbildning är "Opinionsbildning och internet". Information finner Du på bifogad pdf Opinionsbildning-och-internet .

Jag kan även erbjuda en två-dagarsutbildning som tar ett bredare perspektiv på opinionsbildningen. Utbildningen är speciellt utformad för fackföreningar och andra folkrörelser. Se här.

 

kph18.jpg

Jag kan även erbjuda en prenumerationstjänst där Er organisation kan få hjälp med att skriva fram debattartiklar eller insändarunderlag.För ytterligare information kontakta mig.

 

Genomförda utbildningar åt bland andra IF Metall i Göteborg, Vårdförbundet, LO-distriktet i Jönköpings län och Socialdemokraterna i Linköping.