Opinionsbildning Föreläsningar Frilansjournalistik Kulturproduktioner Bokningar och priser
Ord & Kulturproduktioner Verksamhet och tjänster Mitt CV Kontaktuppgifter Kunder Genomförda uppdrag Publiceringar

Opinionsbildning

Ord & Kulturproduktioner - alternativet för opinionsbildning

Prenumera på debattartiklar

Gör som flera av mina kunder. Prenumera på debattartiklar till era lokala media. Välskrivna och rätt anpassade artiklar är alltid välkomna i speciellt lokalpressen. Att få in med regelbundenhet ger god effekt på opinionen.

Ni bestämmer ämnet och får artiklen levererad enligt överenskommelse.

En facklig avdelning har sedan några år haft prenumeration och mångfaldigat sin närvaro i lokal media. Priset för prenumerationen är också överkomligt. Hör av er för ytterligare information.

Byggettan-029.jpg

Moderator

Vid debatter eller liknande behövs oftast någon utomstående som kan ställa de rättta frågorna och hålla ihop det hela. Moderatorns roll är detta plus att fördjupa samtalet så publiken och deltagarna får nya infallsvinklar på ämnet.

Utbildning

Två-dagars grundutbildning i opinionsbildning. Innehållet är opinionsstrategier, retorik och internet och social medier. Se här.

Kunskap i hur man skriver och hur man använder den gamla och nya tekniken är nödvändig för att lyckas med sin opinionsbildning. Jag kan erbjuda er bra utbildningar som är anpassade till era behov. Se bifogad pdf Opinionsbildning-och-internet.