Opinionsbildning Föreläsningar Frilansjournalistik Kulturproduktioner Bokningar och priser
Ord & Kulturproduktioner Verksamhet och tjänster Mitt CV Kontaktuppgifter Kunder Genomförda uppdrag Publiceringar

Frilansjournalistik

DSC_0396.JPG

Intervju av Nicky Wire Foto: Rosemari Södergren

Ord & Kulturproduktioner och frilansjournalistiken

Jag gör allt från enskilda reportage till mer omfattande dokumentationer. Jag har jobbat med exempelvis intervjuer för LO:s hemsida till dokumentationer av konferenser.

Reportage och intervjuer

Några exempel på sådana jobb är den uppmärksammade intervjun med Pete Seeger som jag fick i november 2009 i hans hem norr om New York. En intervju som har publicerats i flera svenska tidningar och inte minst i några utländska.

Även intervjuer med Mona Sahlin och Nicky Wire från Manic Street Preachers är sådana jobb som jag gjort. 

Andra exempel på jobb gjorda på frilansbasis är för tidskriften Klassiska Lastbilar.

Aktuella uppdrag

Produktion av "Byggtrettiofemman", Sv. Byggnadsarbetarförbundets avd 35 Linköpings medlemstidning med upplaga på 3.500 ex under 2011. (Se pdf av tidningens första nummer.)

Avtal med LO Mervärde

Ord & Kulturproduktioner har fått uppdraget att skriva alla texter till LO Mervärdes hemsida. En långsiktigt avtal av stor betydelse för företaget.

Dokumentation

Att dokumentera konferenser och utbildningar är ofta ett förhållande omfattande arbete, men som för kunden har stort värde. Ofta glöms snabbt bort vad som skedde och vad som sas på sagda konferens eller utbildning. Några exempel på sådana jobb är dokumentationen av Östsams konferens om kompetensförsörjning (se ostsam), Folksams konferens om kundägda företag (se seminarium-2009_2) och LO:s ungdomsforum 2009 (se Publikation-ungdomsforum2)

För information och bokningar se här.